Gevonden en verloren advertenties

Heeft u iets in het Vondelpark verloren of gevonden?

Gaat het om iets kleins, bijvoorbeeld een handschoen, dan kunt u eerst bij het Vindhek kijken. Deze bevindt zich bij de brug over het Vondelpark.

Personeel van het Vondelpark zal gevonden voorwerpen altijd inleveren bij de politie. Informeer daarom ook bij Bureau Gevonden Voorwerpen achter het Leidseplein.

Of u kunt hier gratis een berichtje plaatsen. Geef hier uw advertentie op.

Wilt u reageren op een advertentie?

Verloren Speaker

Vondelpark, 28 juni 2017

Verloren op vrijdag, 23 juni 2017 UE Boom zwarte langwerpige ronde speaker. Ongeveer 25 cm lang en 8 cm in doorsnee. Bij het speeltuintje ter hoogte van Het Blauwe theehuis aan de west kant van het park.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Onderbeugel

Vondelpark, 28 mei 2017

Dochter (11) is op vrijdag, 26 mei 2017 haar onderbeugel verloren in het Vondelpark. Wellicht in het stuk tussen de stenen brug voor VondelCS en de eerste 100 meter richting Het Blauwe Theehuis. Het is een doorzichtig rose plaatje met een paar metalen delen er aan. We hebben vandaag (zaterdag) bij 30 graden dit stuk ettelijke malen op-en-neer-gelopen, maar de beugel niet gevonden. Als iemand hem gevonden heeft, laat het weten! Alvast bedankt.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Jongens Jas

Vondelpark, 13 mei 2017

Verloren een zwarte jongens soft-shell jas merk H&M, maat 152. Achtergelaten bij het VOLT openluchttheater rond 19:30 op maandag, 8 mei 2017

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Boek

Vondelpark, 2 april 2017

Die grossen Arcana des Tarot - Meditationen

Verloren een Duitstalig boek met de titel "Die grossen Arcana des Tarot - Meditationen" Band I met een gele omslag. In het het boek staat mijn naam. Heb het per ongeluk laten liggen op een bank in de speeltuin met een kinderbad rond half acht vrijdagavond 31 maart.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Jas

Vondelpark, 28 februari 2017

Ik ben mijn jas verloren. Het was een zwarte lange regenjas van H&M met grijze teksten achterop.

Reacties graag via dit formulier.

Categorie: Verloren