Gevonden en verloren advertenties

Heeft u iets in het Vondelpark verloren of gevonden?

Gaat het om iets kleins, bijvoorbeeld een handschoen, dan kunt u eerst bij het Vindhek kijken. Deze bevindt zich bij de brug over het Vondelpark.

Personeel van het Vondelpark zal gevonden voorwerpen altijd inleveren bij de politie. Informeer daarom ook bij Bureau Gevonden Voorwerpen achter het Leidseplein.

Of u kunt hier gratis een berichtje plaatsen. Geef hier uw advertentie op.

Wilt u reageren op een advertentie?

Verloren Portemonnee met Bankpassen

Vondelpark, 5 september 2017

Op zondag, 3 september 2017 in de ochtend ben ik zoals elke zondag gaan voetballen in het Vondelpark, Helaas ben ik daar ergens mijn portemonnee kwijtgeraakt. Met voornamelijk bankpassen van de KNAB en Triodos bank, een ov kaart en nog wat rommeltjes. Hopelijk hebben jullie iets gevonden of binnen gekregen.

Ik hoor graag iets,

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Sleutelbos

Vondelpark, 28 augustus 2017

Vanochtend vrijdag, 25 augustus 2017 tijdens het fietsen mijn sleutelbos verloren. Is herkenbaar aan de sleutelhanger met London er op.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Hondenriem

Vondelpark, 13 augustus 2017

L.S., Vandaag, zaterdag, 12 augustus 2017 ben ik in het Vondelpark een oud leren hondenriempje kwijtgeraakt toen ik de hond los liet lopen. Het is ruim een meter lang, bruin en dus echt oud. Heeft emotionele waarde. Hopelijk heeft iemand het riempje gevonden...

Alvast bedankt!
M.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Gouden Ring

Vondelpark, 8 augustus 2017

Helaas, dinsdag, 25 juli 2017 ben ik bij het hardlopen mijn gouden ring verloren, hij is ongeveer 4 mm breed en de omtrek is vrij klein, de goudwaarde is gering, de sentimentele waarde groot, zo gaat dat, misschien heeft een eerlijke vinder hem gevonden. Bvd

Reacties graag via dit formulier.

Verloren GoPro Camera

Vondelpark, 8 augustus 2017

Hey friends, on Friday 21st July, I've lost a gopro 3+, plus a selfie stick with a colorful stickers on it. Please contact me if found, there's a prize following.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Vestje

Vondelpark, 8 augustus 2017

Ik heb vrijdag, 21 juli 2017 rond 17.00 mijn lievelingsvestje verloren. Het is een print van panter. Mensen zeggen vaak tijgerprint . Ik hoop dat iemand hem gevonden heeft ik heb een flesje wijn voor de vinder.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Speaker

Vondelpark, 28 juni 2017

Verloren op vrijdag, 23 juni 2017 UE Boom zwarte langwerpige ronde speaker. Ongeveer 25 cm lang en 8 cm in doorsnee. Bij het speeltuintje ter hoogte van Het Blauwe theehuis aan de west kant van het park.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Onderbeugel

Vondelpark, 28 mei 2017

Dochter (11) is op vrijdag, 26 mei 2017 haar onderbeugel verloren in het Vondelpark. Wellicht in het stuk tussen de stenen brug voor VondelCS en de eerste 100 meter richting Het Blauwe Theehuis. Het is een doorzichtig rose plaatje met een paar metalen delen er aan. We hebben vandaag (zaterdag) bij 30 graden dit stuk ettelijke malen op-en-neer-gelopen, maar de beugel niet gevonden. Als iemand hem gevonden heeft, laat het weten! Alvast bedankt.

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Jongens Jas

Vondelpark, 13 mei 2017

Verloren een zwarte jongens soft-shell jas merk H&M, maat 152. Achtergelaten bij het VOLT openluchttheater rond 19:30 op maandag, 8 mei 2017

Reacties graag via dit formulier.

Verloren Boek

Vondelpark, 2 april 2017

Die grossen Arcana des Tarot - Meditationen

Verloren een Duitstalig boek met de titel "Die grossen Arcana des Tarot - Meditationen" Band I met een gele omslag. In het het boek staat mijn naam. Heb het per ongeluk laten liggen op een bank in de speeltuin met een kinderbad rond half acht vrijdagavond 31 maart.

Reacties graag via dit formulier.

Categorie: Verloren